Om Gnhregnskab v. Gitte:

Har 45 års erfaring, fra servicevirksomheder, foreninger og produktionsvirksomhed, jeg er samvittighedsfuld, punktlig, imødekommende og løsningsorienteret. Har eksisteret i 4 år, på deltid, har hjulpet mindre virksomheder, og enkeltmandsvirksomheder. Vil nu gerne køre firmaet på fuldtid.

Kontaktinfo

 • Strandbyparken 8, 1.tv. 2650 Hvidovre
 • CVR.: 37978000
 • gnh@aol.dk
 • Tlf.: 30461195

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Iværksætterselskaber (IVS)

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Region Hovedstaden

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Moms (DK)
 • Årsregnskab
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende