Bogholder: Marianne Hammelboe

Lidt om Marianne

Jeg har arbejdet med regnskab i over 30 år, så der er snart ikke det, som jeg ikke har prøvet. Jeg gør altid en dyd ud af at tilpasse mine ydelser, så de passer til kunden, så de ikke skal betale for mere end de har behov for. Jeg holder mig samtidig opdateret på sidste nyt og indrager tidssvarende digitale værktøjer for at sikre, at mine kunder får effektiv hjælp og et korrekt regnskab.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale.

Med venlig hilsen

Marianne

23 29 32 08

Bogholderen er medlem af:

Bogholder i Nykøbing Sjælland - sjælland

e-ADAMM Økonomi

Jeg ejer e-ADAMM Økonomi. Qua mange års erfaring har vi mange forskellige regnskabsløsninger på palletten, som du frit kan vælge imellem og tilpasse til dine behov, så du kun betaler for det, som du har brug for.

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende