Bogholder: Pia Lillemose

Lidt om Pia

Jeg er en bogholder fra Køge, som tilbyder de almindelige bogholderydelser. I mig får du en samarbejdspartner, der engagere sig, er effektiv og grundig. Jeg har en masse erfaring i bagagen blandt andet fra ansættelser hos Statsautoriserede Revisorer.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller er nysgerrig efter, om jeg kan løse din problemstilling, så kontakt mig gerne – det er helt uforpligtende

Med venlig hilsen

Pia
40 76 45 67

Bogholder i Køge

PL Regnskab

PL Regnskabs tilbyder de gængse bogholderservices. Daglig bogføring, afstemninger, fakturering, rejseafregninger, lønadministration, skat, moms, klargøring af årsregnskaber til revisor, budgetlægning samt opfølgning … og meget mere.

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende