Om NemRegnskab:

NemRegnskab kan hjælpe mindre kunder med hele økonomifunktionen, så kunden kan koncentrere sig om deres virksomhed.
F.eks. bogholderi, inkl. afstemninger og momsregnskab, månedsrapportering, klargøring til revision (hvis revision er tilvalgt), opstilling og indberetning af årsregnskaber, indberetning af udbytter og selvskabsselvangivelser, løn mv. NemRegnskab oplærer også helt nye bogholdere, hvis kunderne ønsker dette. Bogholderne bliver i stand til at sidde selvstændigt og bogføre i virksomheden, mens NemRegnskab vil agere som sparringspartner for bogholderne, hvis de har spørgsmål.

Jeg er god til at lære fra mig og holder også af det. Jeg er meget tålmodig, når det kommer til at lære folk op i bogføringen, jeg har via mit tidligere arbejde som revisor oplært elever og via mit firma, NemRegnskab har jeg indtil videre oplært et par bogholdere for kunderne. I NemRegnskab prioriterer vi servicering af vores kunder meget højt, og når vi får en henvendelse fra kunderne, så stræber vi efter at svare kunderne med det samme, så de ikke skal vente alt for længe. Når vi lover, at vi har tingene færdig til en bestemt dag, så overholder vi også det vi aftalte – modsat revisionshusene.

Kontakt mig

Bogholder Sandra Farhan

I slutningen af 2020 opsagde jeg mit job som revisor, mens jeg tog sidste semester på CBS (cand.merc.aud. studiet) og oprettede mit lille regnskabsfirma. Jeg har arbejdet som revisor i mere end 12 år, og er uddannet cand.merc.aud. Jeg er 32 år og bor i Hvidovre.

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Aktieselskaber (A/S)
 • Holdingselskaber

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark

Jeg kan ikke hjælpe kunder i:

 • Udlandet

Tager jeg fysisk ud til kunder?

 • Jeg kan måske tilbyde, at komme til jer for at udføre regnskabsopgaven. Kontakt mig, hvis du er interesseret i dette.

Hvilke regnskabsydelser kan jeg hjælpe med?

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Skat
 • Moms (DK)
 • Årsrapport
 • Årsregnskab
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Rådgivning
 • Administrationsservice
 • Regnskabschef

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende