Cereda - en brancheorganisation indenfor regnskab og økonomi.

Cereda

OBS! Følgende er blot en kort opsummering om Cereda  – denne side kan indeholde forældet information. Du bør derfor besøge Ceredas’s hjemmeside, hvis du ønsker at vide mere om foreningen.

En brancheorganisation

Cereda er en brancheorganisation der favner regnskab og økonomi. Ved konstant at have fingeren på pulsen er de med til at sætte dagsordenen indenfor branchen i samarbejde med deres medlemmer og samarbejdspartnere. Brancheorganisationen har mere end 500 medlemmer fordelt over hele Danmark. Medlemmerne er blandt andet bogholdere, controllere, revisorer, konsulenter og ledere.

Medlemsfordele

Medlemsfordelene hos Cereda kan bidrage til at gøre dig endnu mere konkurrencedygtig og styrke din forretning.

Du har blandt andet mulighed for at få adgang til rabataftaler, deltage i faglige kurser, få en professionel ansvarsforsikring, få adgang til effektive værktøjer, udbygge dit netværk og sparre med engagerede kolleger blandt andet via en facebookgruppe kun for medlemmer og meget andet.

Cereda er også medlem af SMVdanmark, hvilket giver dig adgang til alle SMVdanmarks medlemsfordele.

Cereda kurser og events

Regnskabsbranchen står ikke stille. Der kommer løbende nye tiltag – specielt indenfor digitalisering og lovgivning. Det stiller store krav til dig, hvis du f.eks. er bogholdere, revisorer, konsulenter og eller arbejder med regnskab i en anden forbindelse. Som medlem får du adgang til kurser og events, der hjælper dig med at vedligeholde og udvikle dine kompetencer.

Medlemstyper

Cereda har to medlemstyper:

  • Aktiv medlem. Når du søger medlemskab, så bliver du automatik aktiv medlem.
  • Passiv medlem. F.eks. hvis du er langtidssyg eller er gået på pension eller efterløn.

Aktive medlemmer har adgang til alt. Passive medlemmer har visse adgangsbegrænsninger, udover at der er er forskel i kravet til efteruddannelse afhængig af erfaring og medlemstype.