Om FindBogholder.dk

FindBogholder.dk er skabt via et samarbejde mellem Regnskabsfabrikanten, Foreningen Danske Revisorer og Clemens Marketing. Via samarbejdet ønsker vi at fokusere på at matche potentielle kunde med fagligt dygtige bogholdere, hvor der kan skabes gode og langvarige samarbejder og hvor kemi samt kvalitet kombineres med fornuftige priser. FindBogholder.dk er derudover skabt for at være en fair platform for både potentielle kunder og bogholderne.

Samarbejdspartnere

Foreningen Danske Revisorer - forening for bogholdere i danmark

Foreningen Danske Revisorer

Foreningen Danske Revisorer er en brancheorganisation for danske revisorer, som har mindre og mellemstore virksomheder som kunder. FDR står bag en række tilbud, som en FDR revisor kan vælge imellem, når viden og værktøj skal opdateres.

Når en revisor melder sig ind i FDR skal bestyrelsen sikre, at det nye medlem er en kompetent revisor med flere års erfaring. Nye medlemmer skal derfor opfylde en række optagelseskrav. Du kan derfor som kunde være sikker på, at en FDR-revisor kan udføre kvalificeret revisorarbejde

– Læs mere om: Foreningen Danske Revisorer 

Bogholder netværk for selvstændige og freelance bogholdere

Regnskabsfabrikanten

Regnskabsfabrikanten er en registreret revisor, der har etableret et samarbejde med bogholdere over hele landet. I praksis betyder det, at din bogholder laver din daglige bogføring. Når bogholderens arbejde er færdigt, så overtager Regnskabsfabrikanten og afslutter dit regnskab. Under hele forløbet har du kun kontakt med din bogholder. Det betyder, at du kan få lave faste priser på revisorydelserne.

– Læs mere om:  Regnskabsfabrikanten

Clemens Marketing - dedikeret til revisorer og bogholdere

Clemens Marketing
– dedikeret til revisorer og bogholdere

Clemens Marketing designer, administrerer og markedsfører WordPress websteder for bogholdere og revisorer i hele Danmark. Samtidig udvikler de løsninger der bidrager til revisorers og bogholderes markedsføring.

– Læs mere om: Clemens Marketing – dedikeret til revisorer og bogholdere