Tilmeld dit bogholder firma til FindBogholder.dk – helt gratis

Vær opmærksom på!

Vi søger det bedste match for både bogholder og potentiel kunde. Derfor kan vi ikke garantere dig et bestemt antal henvendelser – det afhænger af, hvad der efterspørges.

Pris

Der er intet, som koster dig penge på findbogholder.dk. Du kan gratis få din virksomhed på findbogholder.dk. Kommer der en henvendelse til os fra en eller flere potentielle kunder, som matcher dig og din virksomhed, så henviser vi denne kunde til dig – og dette er også helt gratis.

Hvad sker der, når du har indsendt formularen

  1. Når du kontakter os, så udarbejder vi din virksomhedsside og din personside.
    Vi skriver tekster og opretter dig manuelt, derfor kan der godt gå lidt tid, før man kan se dig på FindBogholder.dk. Undervejs kontakter vi dig for at sikre, at den tekst vi skriver og de billeder vi bruger er korrekte.
  2. Får vi en henvendelse fra en potentiel kunde, som passer på din beskrivelse, så kontakter vi dig, for at få afklaret, om den potentielle kunde er relevant for dig. Er den potentielle kunde relevant, så får du deres kontaktinformationer, så du kan få afklaret eventuelle spørgsmål og afgive et tilbud. Findbogholder.dk tager heller ingen betaling for dette.