Tilmeld dit bogholder firma til FindBogholder.dk – helt gratis

Om FindBogholder konceptet

Konceptet FindBogholder er et relativt nyt koncept, der udspringer af et samarbejde mellem Foreningen Danske Revisorer (FDR) og Clemens Marketing – med det formål at gøre det mere overkommeligt for regnskabsfirmaer at markedsføre sig – både tidsmæssigt, men også økonomisk.

Pris for tilmelding af bogholder

Der er intet, som koster dig penge på findbogholder.dk. Du kan gratis få din virksomhed på findbogholder.dk ved at udfylde formularen.
Kommer der en henvendelse til os fra en eller flere potentielle kunder, som matcher dig og din virksomhed, så henviser vi denne kunde til dig – og dette er også helt gratis.

Om formularen

Vi ønsker at finde det bedste match mellem potentiel kunde og bogholder. For at finde ud af, hvilke potentielle kunder, som du bedst matcher med og for at oprette dine undersider på findbogholder.dk, så har vi brug for lidt viden om dig. Vi håber derfor, at du vil udfylde nedenstående formular, så detaljeret som muligt.

Hvad sker der, når du har indsendt formularen

Når du har indsendt tilmeldingsformularen, så udarbejder vi din underside og tilføjer dig Danmarkskortet. Vi skriver tekster og opretter dig manuelt, derfor kan der godt gå lidt tid, før man kan se dig på FindBogholder.dk. Har vi spørgsmål, så kontakter vi dig undervejs ellers hører du fra os igen, når siden er klar til din gennemgang.

Få henvendelser fra potentielle kunder

Får vi en henvendelse fra en potentiel kunde, som passer på din beskrivelse, så kontakter vi dig direkte, for at få afklaret, om den potentielle kunde er relevant for dig. Er den potentielle kunde relevant, så får du deres kontaktinformationer, så du kan få afklaret eventuelle spørgsmål og afgive et tilbud. Vi tager ingen betaling for dette.

Vær opmærksom på!

Vær opmærksom på, at vi altid søger det bedste match for både bogholder og potentiel kunde. Derfor kan vi ikke garantere dig et bestemt antal henvendelser – det afhænger af, hvad der efterspørges. Vi bruger den information, som er givet via tilmeldingsformularen til at vurdere,  hvem der bedst vil passe sammen.

Tilmeld dig vores Facebook gruppe “Find en bogholder

I denne gruppe må der laves opslag, hvor man enten tilbyder eller efterspørger regnskabshjælp.

Tilmeld dig Facebook gruppen her

Vi samarbejder med

Regnskabsfabrikanten - bogholdernetværk FDR - Foreningen Danske Revisorer

Få en gratis underside på findbogholder.dk – tilmeld dig her