Tilmeld dit bogholder firma til FindBogholder.dk

Vi ønsker at finde det bedste match mellem potentiel kunde og bogholder. For at finde ud af, hvilke potentielle kunder, som du bedst matcher med, så har vi brug for lidt viden om dig. Vi håber derfor, at du vil udfylde nedenstående formular, så detaljeret som muligt.

Vær opmærksom på!

Vi søger det bedste match for både bogholder og potentiel kunde. Derfor kan vi ikke garantere dig et bestemt antal henvendelser – det afhænger af, hvad der efterspørges.

Pris

Er du medlem eller kunde hos mindst en af vores samarbejdspartnere, så kan du gratis benytte dig af FindBogholder.dk. Er dette ikke tilfældet eller er du i tvivl, så læs mere på siden priser.

Hvad sker der, når du har indsendt formularen

  1. Først tjekker vi, om du er kunde hos Clemens Marketing eller medlem hos en af vores samarbejdspartnere. Er dette tilfældet, så kan du gratis benytte FindBogholder. Er det ikke tilfældet, så kan du se prisen her.
  2. Derefter udarbejder vi din virksomhedsside og din personside. Vi skriver tekster og opretter dig manuelt, derfor kan der godt gå lidt tid, før man kan se dig på FindBogholder.dk. Undervejs kontakter vi dig for at sikre, at den tekst vi skriver og de billeder vi bruger er korrekte.
  3. Så snart vi har en henvendelse, som passer på din beskrivelse, så kontakter vi dig.