Om Din Assistent v. Dorthe Nielsen:

Freelance konsulent med stor interesse i at skabe den rigtige opsætning i bogholderiet. Fokusområde: Best Practice – kan tingene gøres bedre/nemmere og samtidig få den rigtige datastrøm ind. Erfaring fra mere end 25 år som bogholder for små og mellemstore virksomheder. Optimering af nuværende og nye funktioner i administration/bogholderi, samt daglig bogholderi af hele paletten, er en stor del af det jeg tilbyder mine kunder.

Kontaktinfo

 • Din Assistent
 • dorthe@3092.dk
 • Tlf.: 27643092
 • Lindbjergmarkvej 7, 6870 Ølgod
 • CVR: 37279137

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Aktieselskaber (A/S)
 • Foreninger

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark

Tager jeg fysisk ud til kunder?

 • Jeg kommer gerne til dig for at udføre regnskabsarbejdet, hvis du er i rimelig afstand fra mig.

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Moms (DK)
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Likviditetsstyring
 • Regnskabschef
 • Anlægskartotek/arkiv
 • Digitalisering

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Dracar+

Helios

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende