Om Seize:

Hos Seize er du i centrum, så vi kan skabe merværdi for dig og din virksomhed. Ingen er ens, derfor tilpasser vi os dig og dine behov. Vi gør det ved, i samarbejde med dig, at definere regnskabsopgaven præcist – derefter sætter vi al ekspertise ind for at hjælpe dig og din virksomhed med at opnå de bedst mulige resultater – så hurtigt som muligt.

Vi og vores samarbejdspartnere deltager løbende i kurser, som kan videreudvikle og ajourføre vores viden, så vi til stadighed er opdateret på hver vores faglige område.

Bogholder Bitten Hartmann

En bogholder med idéer og indspark

I mig får du ikke en passiv bogholder. Du får en, der er en aktiv del af din virksomhed. Jeg holder af at få idéer, der gør hverdagen nemmere og bedre. Det at stå på mål for den gode idé kendetegner mig og min måde at arbejde på. Det er sjovt at se nye vinkler og sammenhænge, være parat til at vende den og sige ”hvad nu hvis” eller ”ku´ det ikke være vildt, hvis vi gjorde”.

En bogholder med passion og ekspertise

Økonomi og tal har ligeledes været en stor del af det, jeg holder af. Jeg er ikke en typisk regnskabs- og økonomiprofil, men jeg er en spændende profil, der både kan arbejde i detaljen og i det mere overordnede perspektiv. Jeg er god til at bygge bro mellem det forretningsmæssige over til alt, lige fra de lavpraktiske til de mere avancerede sammenhænge i en virksomhed.

Resultatet af det arbejde jeg udfører, er med garanti af høj kvalitet og ekspertise. I mig finder du med sikkerhed en engageret person, som er klar til at servicere og sparre, til glæde for dig og din virksomhed.

Hvilke netværk/foreninger er jeg medlem af?

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Iværksætterselskaber (IVS)
 • Interessentskaber (I/S)
 • Kommanditselskaber (K/S)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Aktieselskaber (A/S)
 • Holdingselskaber
 • Foreninger
 • Freelancere
 • Private

Kunder jeg ikke kan hjælpe:

 • Fonde
 • Offentlige institutioner

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark

Jeg kan ikke hjælpe kunder i:

 • Udlandet

Tager jeg fysisk ud til kunder?

I visse tilfælde er jeg villige til at komme ud til dig og udføre regnskabsarbejdet. Kontakt mig, hvis du ønsker dette.

Hvilke regnskabsydelser kan jeg hjælpe med?

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Moms (DK)
 • Moms (EU)
 • Moms (Verden ekskl. DK/EU)
 • Lønsumsafgift
 • Årsrapport
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Likviditetsstyring
 • Rådgivning
 • Inkasso
 • Administrationsservice
 • Budgetter
 • Selvangivelse
 • Økonomichef
 • Tilskudsansøgning
 • Anlægskartotek/arkiv
 • Import (EU)
 • Import (Verden ekskl. EU)
 • Eksport (EU)

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Oracle

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende