Om Imj Consulting v. Ingelis Jensen:

Freelance Konsulent – der nyder at hjælpe med alt fra bogføring til rapportering. Har prøvet lidt af hvert både som konsulent og fastansat. Så jeg kan gå ind og favne de opgaver der er brug for om det er bogføring , administration eller regnskabschef/controller du har brug for så kan jeg hjælpe. Jeg udfører opgaverne ud for det behov der er. Jeg er uddannet inden for revision men har arbejdet mange år som bogholder, regnskabschef og controller.

Kontaktinfo

 • Stenbjergvej 9, 4550 Asnæs
 • CVR.: 31669707
 • imjbogholder@gmail.com
 • Tlf.: 50598690
 • www.imjconsulting.dk

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Interessentskaber (I/S)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Aktieselskaber (A/S)
 • Holdingselskaber
 • Freelancere
 • Private

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark (Hvis online)
 • Region Sjælland
 • Region Hovedstaden

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Moms (DK)
 • Moms (EU)
 • Moms (Verden ekskl. DK/EU)
 • Lønsumsafgift
 • Årsregnskab
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Likviditetsstyring
 • Administrationsservice
 • Budgetter
 • Selvangivelse
 • Regnskabschef
 • Anlægskartotek/arkiv
 • Digitalisering

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende