Om Book-keeping.dk:

Som freelance bogholder tilbyder jeg blandt andet at stå for dit daglige bogholderi, sparre med dig om din virksomheds økonomi, optimere og digitalisere dit bogholderi samt stå for din årsafslutning. Jeg har stor fokus på digitalisering, der kan nemlig være mange muligheder for optimering, så vi alle kan arbejde mere effektivt uanset placering.

Bogholder Pernille Jensen

Mit navn er Pernille Jensen. Jeg er uddannet Finansøkonom med speciale i økonomistyring. Jeg har blandt andet flere års erfaring med bogføring og lønadministration for små og mellemstore virksomheder med op til 2 cifret mio. omsætning og 20 ansatte, både funktionærer og timelønnede.

Når du er kunde hos mig, så har jeg stor fokus på at bidrage til at skabe likviditet i din virksomheden. Det er ikke unormalt at “finde penge” for flere hundred tusinde kr. Min personlige rekord er pt. 350.000 kr i et ellers professionelt administreret bogholderi. Jeg finder typisk disse ekstra penge ved at prioritere debitor og kreditorstyring samt sørge for, at der skabes struktur og sikre arbejdsgange. Finder jeg unødige omkostninger, så påpeger jeg disse.

Hvilke netværk/foreninger er jeg medlem af?

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Iværksætterselskaber (IVS)
 • Interessentskaber (I/S)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Aktieselskaber (A/S)
 • Holdingselskaber
 • Foreninger
 • Freelancere
 • Private
 • Værger

Kunder jeg ikke kan hjælpe:

 • Kommanditselskaber (K/S)
 • Fonde
 • Offentlige institutioner

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark
 • Udlandet

Jeg kan ikke hjælpe kunder i:

  Tager jeg fysisk ud til kunder?

  Som udgangspunkt kommer jeg gerne til dig for et udføre regnskabsopgaven. Kontakt mig, hvis du ønsker dette. så vi kan aftale nærmere.

  Hvilke regnskabsydelser kan jeg hjælpe med?

  Jeg tilbyder hjælp til:

  • Bogføring
  • Lønadministration
  • Skat
  • Moms (DK)
  • Moms (EU)
  • Moms (Verden ekskl. DK/EU)
  • Lønsumsafgift
  • Årsrapport
  • Årsregnskab
  • Ændring i selskab
  • Opstart af virksomhed
  • Kreditorstyring
  • Debitorstyring
  • Likviditetsstyring
  • Inkasso
  • Budgetter
  • Selvangivelse
  • Anlægskartotek/arkiv

  Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

  Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

  Svært ved at vælge en bogholder?

  – Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

  * Det er gratis og uforpligtende