Om Jyttes Kontorhjælp v. Jytte

Jeg bliver 52 om lidt og jeg er entusiastisk havemenneske, selv om jeg måske ikke er supertalentfuld lige dér. Til gengæld er jeg super struktureret hvilket mine kunder nyder godt af, uanset om de mest køber bogføring eller administration. Desuden er jeg Grundglad og har fået at vide, at selv om jeg er struktureret, er det ikke på en irriterende måde 🙂

Jeg er Firmamor for små selvstændige og hjælper også med sparring og de helt lavpraktiske ting der er i opstartsfasen når man bliver iværksætter. Bogføringen og forklaringen om likviditeten og især hvordan man laver en rykker procedure på sine dårlige betalere har jeg hjulpet med helt fra starten, da jeg selv fik cvr nr.

Kontaktinfo

 • Gyrstingevej 136, 4180 Sorø
 • CVR.: 38837060
 • jytteskontor@gmail.com
 • Tlf.: 20581442
 • www.firmamor.dk

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Iværksætterselskaber (IVS)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Freelancere

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark
 • Region Sjælland

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Moms (DK)
 • Moms (EU)
 • Lønsumsafgift
 • Årsrapport
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Likviditetsstyring
 • Administrationsservice
 • Udlejning

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende