Om Kea Konsulent v. Na xu:

Hej, Mit navn er Na, og jeg har haft et års erfaring fra et statsautoriseret revisionsfirma. Jeg er netop blevet selvstændig og har etableret mit eget bogføring firma, Kea Konsulent. Jeg er uddannet HD i regnskab fra CBS. Jeg er superbruger af e-conomic og tilbyder kvalitetsbogføring, momsindberetning, bankafstemning, skattekontoafstemning, debitor- og kreditorafstemning samt udarbejdelse af årsafslutninger til revisor.

Min mission er at gøre bogføring nemt, billigt og kvalitet.

Kontaktinfo

 • Kulsviervej 68, 2800 Kongens Lyngby
 • CVR.: 39040247
 • info@kea-konsulent.dk
 • Tlf.: 50240105
 • www.kea-konsulent.dk

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Anpartsselskaber (ApS)

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark

Tager jeg fysisk ud til kunder?

 • Ja

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Moms (DK)
 • Årsregnskab
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Rådgivning

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende