Om M.S Accounting ApS v. Melanie:

Jeg er en kvinde på 30 år som er bosat i Ålsgårde. Jeg driver min selvstændige virksomhed M.S. Accounting ApS, hvorfra jeg sidder som selvstændig bogholder. Jeg er udadvendt imødekommende og går struktureret til værks med mine kunders opgaver. Jeg motiveres af at have ansvar og se resultaterne af ens grundige arbejdsindsats, og værner meget om mit arbejde og mine kunder. Jeg fungerer godt med en fleksibel hverdag og jeg har både mulighed for at arbejde hjemmefra og ude hos kunden. Jeg værdsætter at kunne planlægge min hverdag således den giver de mest optimale betingelser for en effektiv arbejdsindsats og mulighed for at balancere privatlivet og arbejdslivet.

M.S Accounting ApS er en bogholderivirksomhed der leverer skræddersyede regnskabsløsninger til virksomheder. Vi sikrer at jeres finansielle oplysninger er korrekte og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder fakturering, momsafregning, bogføring, lønadministration og årsafslutning. Vi er dedikerede til at hjælpe små og store virksomheder og I kan stole på os til at håndtere jeres regnskaber professionelt og effektivt.

Kontaktinfo

 • Møllevej 30A 3140 Ålsgårde
 • CVR.: 43818708
 • ms_a@outlook.dk
 • Tlf.: 28707116
 • www.msaccounting.dk

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Aktieselskaber (A/S)
 • Holdingselskaber

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Moms (DK)
 • Moms (EU)
 • Lønsumsafgift
 • Årsregnskab
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Inkasso
 • Anlægskartotek/arkiv

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Business Central

Navision

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende