Om JB Accounting ApS v. Junni Böeck:

Jeg har end 30 års erfaring allround og har fokus på effektivisering og digitalisering, hvor det giver mening for os og for kunden. Vi holder os opdateret ved kurser og er medlem af Cereda, for at være på forkant med de nye tiltag og ændringer som er og kommer i fremtiden. Stiftet 23.04.2021 og har kunder inden for brancher som f.eks. håndværkere, webshops, behandlere, konsulenter, butik mm.

Kontaktinfo

 • Knardrup Bygade 27, 3660 Stenløse
 • CVR.: 42342734
 • info@jbal.dk
 • Tlf.: 52113205
 • www.jbal.dk

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Iværksætterselskaber (IVS)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Aktieselskaber (A/S)
 • Freelancere

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Moms (DK)
 • Moms (EU)
 • Moms (Verden ekskl. DK/EU)
 • Lønsumsafgift
 • Årsrapport
 • Årsregnskab
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Likviditetsstyring
 • Inkasso
 • Anlægskartotek/arkiv

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende