Om Starre-Klinte:

Bogholder Louise Schmidt

Mit navn er Louise. Det er mig, der står bag regnskabsfirmaet Starre-Klinte. Tidligere har jeg arbejdet som CFO (regnskabs Chef) hos en af landets største luft virksomheder samt været revisorassistent hos en veletableret revisorvirksomhed. Det har givet mig erfaring både med de helt små enkeltmandsvirksomheder, men også de større virksomheder med stor omsætning.

Når du samarbejder med mig, så vil du opleve, at jeg er udadvendt, smilende, altid i godt humør, engageret og selvstændig, men samtidig en person, der er helt nede på jorden. Jeg bor på en landejendom, i smukke omgivelser med udsigt over vejerhøj samt Dragsholm slot, sammen med min samlever og min datter.

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark

Jeg kan ikke hjælpe kunder i:

 • Udlandet

Tager jeg fysisk ud til kunder?

 • Jeg kommer gerne til dig, hvis det er i rimelig afstand fra mig. Kontakt mig gerne herom.

Hvilke regnskabsydelser kan jeg hjælpe med?

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Moms (DK)
 • Årsrapport
 • Årsregnskab
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Administrationsservice
 • Budgetter
 • Regnskabschef

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Navision

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Lessor

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende