Om Bachs Erhvervsservice:

Mit navn er Vivi Bach i 2018 startede jeg Bachs Erhvervsservice. Firmaet er et 100% freelance bogføringsfirma. Firmaadressen er i Snæbum, Mellem MariagerFjord og Rebild kommune. Er dit firma i placeret i Himmerland, så kører jeg gerne ud og laver dit regnskab på din adresse ellers kan det også nemt klares online. Jeg bruger gerne dit regnskabsprogram, men har du ikke et, så finder vi sammen et regnskabsprogram, der matcher dit behov.

Bogholder Vivi Bach

Med mere end 20 år i branchen har jeg opnået en meget bred erfaring med mindre og mellemstore virksomheder. Jeg har arbejdet i regnskabsafdelinger i større firmaer med projektregnskaber og i små firmaer f.eks. webshops og fysiske butikker. Jeg har også selv været medejer af en kombineret webshop og fysisk butik. Jeg har ekspertise indenfor bogføring, løn, HR og ledelsessparring, både faglig viden og praktisk erfaring. Jeg har specielt stor erfaring med at hjælpe der, hvor det hele er endt i kaos, og man bare har brug for at få et overblik igen.

Mit motto er: Rettidig omhu – det betaler sig

Hvilke netværk/foreninger er jeg medlem af?

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Iværksætterselskaber (IVS)
 • Interessentskaber (I/S)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Holdingselskaber
 • Foreninger
 • Fonde
 • Freelancere

Kunder jeg ikke kan hjælpe:

 • Kommanditselskaber (K/S)
 • Aktieselskaber (A/S)
 • Offentlige institutioner
 • Private

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark

Jeg kan ikke hjælpe kunder i:

 • Udlandet

Tager jeg fysisk ud til kunder?

Jeg kommer gerne til dig og laver regnskabsopgaven, hvis du er i rimelig afstand fra mig.  Jeg bor i Rørbæk ved Hobro, så jeg dækker udekørende i Himmerland. Bor du længere væk, så er det heller ikke noget problem, så kan vi klare det online.

Hvilke regnskabsydelser kan jeg hjælpe med?

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Moms (DK)
 • Moms (EU)
 • Lønsumsafgift
 • Oprettelse af selskab
 • Opstart af virksomhed
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Likviditetsstyring
 • Inkasso
 • Administrationsservice
 • Udlejning
 • Budgetter
 • Selvangivelse
 • Økonomichef
 • Regnskabschef
 • Likvidation
 • Tilskudsansøgning
 • Anlægskartotek/arkiv

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende