Om BeBalanced v. Katja Holst:

Mit navn er Katja, jeg er 33 år (snart 34 år). Jeg er uddannet revisorassistent tilbage i 2012. Jeg er også uddannet frisør tilbage i 2016. Jeg er ejer af to virksomheder – et ApS og en enkeltmandsvirksomhed. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 10 år, sammen har vi to børn. Vi bor på Sydsjælland i et dejlig hus 🙂

BeBalanced er en virksomhed, der hjælper små og mellemstore virksomheder med deres daglig bogføring, så de ikke behøver at tænke på alt det “kedelige” og lader mig om den del 😉 Jeg sørger for, at der hele tiden er bogført op, så du hele tiden ved, hvordan det går i din virksomhed. Så du ikke står to dage før momsen skal betales og mangler at bogføre et halvtår. Jeg hjælper dig til at forstå balancen (som jeg sender ud hver måned).

Kontaktinfo

 • Kærsgårdvej 2, 4690 Haslev
 • CVR.: 39284081
 • katja@bebalanced.dk
 • Tlf.: 20693443
 • Www.bebalanced.dk

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Iværksætterselskaber (IVS)
 • Interessentskaber (I/S)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Freelancere

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Skat
 • Moms (DK)
 • Moms (EU)
 • Moms (Verden ekskl. DK/EU)
 • Lønsumsafgift
 • Opstart af virksomhed
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Digitalisering

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende