C. Handel og Service ApS ved Christina Holm Hansen

Startede min virksomhed i 2020, da jeg har overskydende tid, ved siden af min deltidsansættelse som regnskabschef i mindre firma. Jeg har ingen ansatte, men samarbejder med et revisionsfirma i Næstved. Jeg har 30 års erfaring indenfor regnskab. Arbejder struktureret og professionelt. Er desuden fleksibel og pertentligt, og sætter en ære i, at aflevere et ordentligt og gennemarbejdet materiale til revisor. Min force er indenfor servicevirksomheder, men jeg har også erfaring fra engros-/handelsvirksomheder.

Kontakt mig

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Interessentskaber (I/S)
 • Anpartsselskaber (ApS)

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Region Sjælland

Tager jeg fysisk ud til kunder?

 • I visse tilfælde kan jeg tilbyde at komme til dig. Kontakt mig, hvis du er interesseret i dette.

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Moms (DK)
 • Moms (EU)
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Likviditetsstyring
 • Budgetter
 • Regnskabschef
 • Anlægskartotek/arkiv
 • Refusion
 • Ansættelseskontrakter

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende