Om Reenbergs regnskabs og bogføringshjælp v. Heidi Nielsen:

Jeg er uddannet hos en revisor som revisorassistent og har mere end 15 års erfaring indenfor bogføring og regnskab, og har gennem årene fået kendskab til flere faggrupper og løbende fået undervisning i nye love og aktuelle lovændringer og lignende indenfor bogføring og regnskab.

Reenbergs regnskabs- og bogføringshjælp har til formål at være små og mellemstore virksomheder behjælpelig med deres bogføring, moms og regnskab. Hos Reenbergs regnskabs- og bogføringshjælp er ingen opgaver for små, så om kunden har behov for hjælp i 1 time eller 10 timer pr. uge eller måned, om kunden ønsker jeg kommer ud til virksomheden eller sidder på mit eget kontor så finder vi en løsning som passer kundens virksomhed. Reenbergs regnskabs- og bogføringshjælp går ind for digital bogføring og vil så vidt muligt gøre brug af regnskabs programmernes funktioner hvad angår digital bogføring og ved nærmere aftale med virksomheden hjælpe med at få automatiseret bogholderiet så vidt muligt og derved skulle virksomheden på sigt kunne spare tid på tunge administrative arbejdsgange. Kvalitetsbevidst og serviceminded Hos Reenbergs regnskabs- og bogføringshjælp ligger jeg stor vægt og energi i, at kunden skal føle sig tryg, når jeg hjælper dem med bogføring eller rådgivning. Jeg brænder for at servicere mine kunder og bidrage til, at de får det optimale ud af mine erfaringer og samtidig får det til en særdeles fordelagtig pris Er du interesseret i at vide mere om hvad jeg kan tilbyde eller få et tilbud, så kontakt mig enten her eller på telefon, mail eller messenger.

Kontaktinfo

 • Marsvænget 50, 6710 Esbjerg V
 • CVR.: 44245353
 • reenbergsregnskab@gmail.com
 • Tlf.: 61282483
 • www.reenbergsregnskab.dk

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Interessentskaber (I/S)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Holdingselskaber
 • Foreninger

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark
 • Region Syddanmark

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Skat
 • Moms (DK)
 • Moms (EU)
 • Lønsumsafgift
 • Årsrapport
 • Årsregnskab
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Administrationsservice
 • Selvangivelse
 • Anlægskartotek/arkiv
 • Digitalisering

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Ekspress Løn

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende