Om Revisor Konsulenten v. Michelle Leeming:

38 år og mor til 2. Bor sammen med børnenes far Thomas i Aalborg. 12 års erfaring dels som revisor og dels ‘fra den anden side af bordet’. Uddannet cand.merc.aud. fra CBS i januar 2015. Som person er jeg meget udadvendt, imødekommende, direkte og glad. Jeg brænder for det jeg laver; jeg arbejder dybt fokuseret og er meget på detaljerne. Jeg tager ejerskab og følger mine opgaver til dørs – og gerne hurtigst muligt/effektivt. Meget proaktiv generelt og ser gerne at der løbende kan ses fremgang og at ting kan afsluttes.

Nystartet som selvstændig pr. 1. juni 2023. Tilbyder assistance med stort set alt inden for økonomi og regnskab samt skat/moms. Det eneste jeg ikke kan tilbyde er en revisorerklæring. Min timepris hos tidligere arbejdsplads var 1.200 kr./timen. Nu arbejder jeg ud fra en gennemsnitlig timepris på 650 kr. ex moms, som selvfakturerende.

Kontaktinfo

 • Revisor Konsulenten
 • kontakt@revisorkonsulenten.dk
 • Tlf.: 60611986
 • www.RevisorKonsulenten.dk
 • Ferskenvej 58, 9000 Aalborg
 • CVR.: 37306053

Medlem af:

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Iværksætterselskaber (IVS)
 • Interessentskaber (I/S)
 • Kommanditselskaber (K/S)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Aktieselskaber (A/S)
 • Holdingselskaber
 • Foreninger
 • Fonde
 • Offentlige institutioner
 • Freelancere
 • Private

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark

Tager jeg fysisk ud til kunder?

 • Jeg kommer gerne til dig (Forudsat at det er nær mig og afhængig af timeantal)

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Skat
 • Moms (DK)
 • Moms (EU)
 • Moms (Verden ekskl. DK/EU)
 • Lønsumsafgift
 • Årsrapport
 • Årsregnskab
 • Oprettelse af selskab
 • Ændring i selskab
 • Opstart af virksomhed
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Likviditetsstyring
 • Rådgivning
 • Administrationsservice
 • Budgetter
 • Selvangivelse
 • Økonomichef
 • Regnskabschef
 • Anlægskartotek/arkiv
 • Digitalisering

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende