Om P.O. Financial Consulting Aps V. Preben Ortmann:

Jeg har 12 års revisor baggrund (Deloitte) samt flere år som regnskabs- og økonomichef. Jeg tilbyder diverse regnskabsmæssige og finansielle ydelser, herunder bogføring, regnskabsudarbejdelse, budgetter og diverse regnskabsmæssige ydelser.

Jeg har stor erfaring indenfor regnskab og økonomi, så udover rene bogholderiopgaver kan jeg også bistå ledelsen/ejeren med diverse regnskabs og økonomiske forhold, herunder månedsregnskaber med kommentarer og analyser.

Jeg kan også hjælpe virksomheder med f.eks. opstramning af deres interne processer, strategier herunder hjemmeside og websalg, men naturligvis også etableringer af økonomiske værktøjer som gør det muligt, at måle hvor vi er.

Kontakt mig

 • P.O. Financial Consulting Aps
 • Tlf.: 29 39 09 69
 • Jeppe Åkjærsvej 25, 3460 Birkerød
 • CVR.: 41837535

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Iværksætterselskaber (IVS)
 • Interessentskaber (I/S)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Aktieselskaber (A/S)
 • Holdingselskaber
 • Foreninger

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Region Sjælland
 • Region Hovedstaden

Tager jeg fysisk ud til kunder?

 • Måske kan jeg komme til dig for at udføre regnskabsopgaven. Kontakt mig, hvis du er interesseret i dette.

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Moms (DK)
 • Moms (EU)
 • Moms (Verden ekskl. DK/EU)
 • Årsrapport
 • Årsregnskab
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Likviditetsstyring
 • Budgetter
 • Økonomichef
 • Regnskabschef

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende