Om Gram Regnskab v. Heidi Vallentin Gram:

Mit navn er Heidi Vallentin Gram og jeg er indehaver af Gram Regnskab. Jeg er uddannet bogholder og står klar til at hjælpe dig med dit regnskab. Du er velkommen til at kontakte mig og få et uforpligtende tilbud.

Gram Regnskab tilbyder hel eller delvis hjælp til udfærdigelse af bogføring, løn og momsindberetning, både ad hoc og efter fast aftale. Jeg tilbyder også hjælp til selvstændige som ønsker at bogføre selv.

Kontaktinfo

 • Ny Øvej 5, 3550 Slangerup
 • CVR.: 42848239
 • info@gramregnskab.dk
 • Tlf.: 61289101
 • www.gramregnskab.dk

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Iværksætterselskaber (IVS)
 • Interessentskaber (I/S)
 • Anpartsselskaber (ApS)

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Skat
 • Moms (DK)
 • Opstart af virksomhed
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Selvangivelse

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende