Om Gnhregnskab v. Gitte Nordberg Hansen:

Jeg har 40 års erfaring fra både store, mellemstore og små virksomheder, jeg har ført hele bogholderier fra A-Z, som person er jeg pålidelig, engageret, målrettet, har godt humor og er imødekommende, jeg er meget struktureret, og giver ikke op før en opgave er løst.

Min virksomhed betjener hovedsagelig mindre virksomheder, og gerne virksomheder der skal starte op, jeg hjælper selvfølgelig også virksomheder som står i akut behov for assistance. Jeg er en enkelmandsvirksomhed og kan derfor arbejde med store dele af bogholderiet. Jeg arbejder hovedsagelig online med kontakt til virksomheden, men tager selvfølgelig også ud og møder dem.

Kontaktinfo

 • Strandbyparken 8, 1.tv 2650 Hvidovre
 • CVR.: 37978000
 • Gnhregnskab@gmail.com
 • Tlf.: 30461195

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Region Sjælland
 • Region Hovedstaden

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Moms (DK)
 • Årsregnskab
 • Opstart af virksomhed
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Udlejning

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende