Bogholder: Gitte Lei

Lidt om Gitte

Jeg har altid haft fokus på at levere det bedst mulige resultat. Derfor holder jeg mig opdateret på det sidste nye indenfor regnskab og digitale værktøjer. Det er vigtigt for mig, at jeg leverer et fagligt godt stykke arbejde. Vælger du mig som din bogholder, så vil du også opleve, at jeg er loyal overfor dig og giver ærlig rådgivning. På den måde arbejder jeg for dig og din virksomheds interesser og succes.

Du må altid gerne kontakt mig for en uforpligtende samtale.

Med venlig hilsen

Gitte

51 51 57 32

Bogholderen er medlem af:

Bogholder på Fyn - Syddanmark

KontorFyn

Vi tilbyder hel eller delvis hjælp til udfærdigelse af alt fra bogholderi og løn til færdigt regnskab, både ad hoc og efter fast aftale – for mindre og mellemstore virksomheder.

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende