Om Ravnsgaard Regnskab ApS:

Ravnsgaard Regnskab er en 1-mands hær med én mission – at gøre det nemt for dig. Jeg arbejder primært med det papirløse bogholderi. Jeg anvender moderne og effektive digitale regnskabssystemer, som hjælper dig, med at gøre alt det administrative nemt og overskueligt – selvfølgelig kombinere med nærværende rådgivning i øjenhøjde.

Revisor HD(R) Karsten H. Ravnsgaard

Mit navn er Karsten H. Ravnsgaard. Jeg er uddannet Revisor HD(R), med kurser i forhandlingsteknik, bestyrelsesarbejde og transformerende lederskab. 

Jeg er lidt af en tal- og tekniknørd, som vil gøre alt for, at du kan få mere frihed i hverdagen. Derfor følger jeg løbende med i nye trends indenfor regnskab, så du og din virksomhed er så opdateret som muligt. Jeg har altid ment, at kunden skal være i fokus, og jeg tror på, at det gode samarbejde skabe værdi, der bygger fremtidens virksomheder.

Hvilke netværk/foreninger er jeg medlem af?

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Iværksætterselskaber (IVS)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Aktieselskaber (A/S)
 • Holdingselskaber
 • Foreninger
 • Freelancere
 • Private

Kunder jeg ikke kan hjælpe:

 • Interessentskaber (I/S)
 • Kommanditselskaber (K/S)
 • Fonde
 • Offentlige institutioner

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark

Jeg kan ikke hjælpe kunder i:

 • Udlandet

Tager jeg fysisk ud til kunder?

Med de nye muligheder internettet giver, så hjælper jeg gerne virksomheder over hele landet. Jeg syntes dog altid, at et møde – ansigt-til-ansigt – er at foretrække. Skal jeg komme til dig og lave regnskabsopgaverne, så gør jeg i mange tilfælde gerne dette. Kontakt mig, hvis du ønsker at vide mere.

Hvilke regnskabsydelser kan jeg hjælpe med?

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Skat
 • Moms (DK)
 • Moms (EU)
 • Moms (Verden ekskl. DK/EU)
 • Lønsumsafgift
 • Årsrapport
 • Årsregnskab
 • Oprettelse af selskab
 • Ændring i selskab
 • Opstart af virksomhed
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Likviditetsstyring
 • Rådgivning
 • Inkasso
 • Administrationsservice
 • Udlejning
 • Budgetter
 • Selvangivelse
 • Økonomichef
 • Regnskabschef
 • Anlægskartotek/arkiv
 • Import (EU)
 • Import (Verden ekskl. EU)
 • Eksport (EU)
 • Eksport (Verden ekskl. EU)
 • Digitalisering

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende