Om Kube&Co ApS v. Samuel Sebastian Wulf:

Mit navn er Samuel, og jeg har arbejdet i flere år med bogholderi, regnskabsudarbejdelse, lønkørsel, rapporteringer og budgettering af danske virksomheder – primært i sundhedsbranchen. Jeg har en HD-R uddannelse, men gør også mit bedste for løbende at udvikle min viden inden for regnskabsområdet. Jeg har særligt interesse for digitalisering af økonomi-funktionerne.

Virksomheden Kube&Co har i 5+ år assisteret virksomheder i sundhedsbranchen – primært tandlæger. Vi har erfaring med sygesikringsafregningerne, lønsumsafgift men også med branchespecifikke regnskabssystemer som fx. Dental Suite og Al-Dente for tandlæger.

Kontaktinfo

 • Kildebakken 2, 8680, Ry
 • CVR.: 35641823
 • ssw@kubeco.dk
 • Tlf.: 77343322
 • kubeco.dk

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Interessentskaber (I/S)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Holdingselskaber

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark
 • Udlandet

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Moms (DK)
 • Lønsumsafgift
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Likviditetsstyring
 • Budgetter

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende