Om Bogholderiet v. Jane Ravn Sørensen:

Mit navn er Jane Ravn Sørensen og står bag Bogholderiet. Jeg er udlært i et revisionsfirma og har en Merkonom uddannelse i økonomistyring. Ligeledes har jeg mere end 20 års erfaring i regnskab og bogføring.

Bogholderiet er en lille virksomhed som tager sig af det administrative “bøvl” for mindre og mellemstore virksomheder. Jeg har kunder i hele landet, som jeg hjælper online, samt kunder jeg er “onsite” hos ugentligt eller månedligt. Tag kontakt og lad os sammen finde en løsning der passer lige til dig og din virksomhed.

Kontaktinfo

 • Munkebjergvej 114 5230 Odense M
 • CVR.: 31202795
 • emcl@outlook.dk
 • Tlf.: 21245070
 • www.nemtbogholderi.dk

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Iværksætterselskaber (IVS)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Holdingselskaber
 • Freelancere
 • Private

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Skat
 • Moms (DK)
 • Moms (EU)
 • Moms (Verden ekskl. DK/EU)
 • Oprettelse af selskab
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Administrationsservice
 • Selvangivelse
 • Tilskudsansøgning

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende