Om Boreco Bogføring v. Julie Lynggaard:

Jeg hedder Julie Lynggaard og jeg driver til dagligt Boreco Bogføring, som er en søstervirksomhed til Boreco Revision. Jeg startede Boreco bogføring, da jeg i mit tidligere arbejde som bogholder, manglede fokus på den enkelte kunde. For mig er det vigtigt, at når du overlader din bogføring til mig, at jeg kender din virksomhed og dine værdier. Derfor værner jeg om dette samarbejde.

I Boreco bogføring er vi 6 medarbejdere, dette betyder at du altid har den samme bogholder at gå til og som kender dig og din virksomhed. Dette sikre at vi altid når alle dine deadlines lige fra moms til lønudbetalinger. Vi sætter altid dig som kunde og dine behov i fokus. Vi er fleksible og tilgængelige, da vi prioriterer det nære samarbejde højt. Vi har bred erfaring indenfor bogholderiet, hvilket betyder at vi kan hjælpe dig med alt der berør din bogføring, samt vi har et bredt kendskab til mange forskellige IT og arbejdssystemer samt programmer. Er du interesseret i at høre mere, så kontakt mig endelig til en uforpligtende snak.

Kontaktinfo

 • Vindingevej 10, 4000 Roskilde
 • CVR.: 39109751
 • csj@boreco.dk
 • Tlf.: 31689887
 • www.boreco.dk

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Iværksætterselskaber (IVS)
 • Interessentskaber (I/S)
 • Kommanditselskaber (K/S)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Aktieselskaber (A/S)
 • Holdingselskaber
 • Foreninger
 • Fonde

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Skat
 • Moms (DK)
 • Moms (EU)
 • Moms (Verden ekskl. DK/EU)
 • Lønsumsafgift
 • Årsrapport
 • Årsregnskab
 • Generationsskifte
 • Køb af virksomhed
 • Salg af virksomhed
 • Oprettelse af selskab
 • Ændring i selskab
 • Opstart af virksomhed
 • Værdiansættelse
 • Rekonstruktion
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Likviditetsstyring
 • Rådgivning
 • Forældrekøb
 • Inkasso
 • Administrationsservice
 • Udlejning
 • Budgetter
 • Selvangivelse
 • Økonomichef
 • Regnskabschef
 • Likvidation
 • Tilskudsansøgning
 • Anlægskartotek/arkiv
 • Import (EU)
 • Import (Verden ekskl. EU)
 • Eksport (EU)
 • Eksport (Verden ekskl. EU)
 • Digitalisering

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende