Om Bilagseksperten ApS v. Monica Tobler Styczen:

Bilagseksperten er en danskejet administrations- og bogføringsvirksomhed med mere end 20 års erfaring fra branchen. Vi leverer administrationsløsninger og varetager bogføringen for en række kunder i hele Danmark. Bilagseksperten har kontor både i Danmark og i Polen, og begge steder sidder der danske regnskabskyndige medarbejdere, som sikrer at kvaliteten af vore ydelser er i top. Vores kundeportefølje spænder fra enkeltmandsvirksomheder til virksomheder med +50 ansatte.

Kontaktinfo

Medlem af:

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Iværksætterselskaber (IVS)
 • Interessentskaber (I/S)
 • Kommanditselskaber (K/S)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Aktieselskaber (A/S)
 • Holdingselskaber
 • Foreninger
 • Fonde
 • Offentlige institutioner
 • Freelancere

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark

Tager jeg fysisk ud til kunder?

 • I visse tilfælde har jeg mulighed for at komme til dig.

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Moms (DK)
 • Moms (EU)
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Likviditetsstyring
 • Administrationsservice
 • Økonomichef
 • Regnskabschef
 • Digitalisering

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende