L.L. Erhvervsservice ved bogholder Lena Lindquist:

Det er kun mig, man møder i min virksomhed. Jeg er en bogholder med 33 års erfaring og har været selvstændig i 14 år. Jeg tilbyder næsten alt indenfor administration. Fra tømning til e-boks, betaling af fakturaer, kontakt til myndigheder, fakturering, udarbejdelse af løn samt selvfølgelig bogføring og økonomistyring. Jeg tilbyder digitale løsninger. Både til webshops og ordrestyring mv. Tilpasset kundens behov. Med mine mange år i branchen har jeg stor erfaring indenfor næsten alle brancher, og er en god sparringspartner til den daglige drift. Kvalitet til tiden og tryghed er mine nøgleord.

Kontakt mig

 • L.L. Erhvervsservice
 • lena@ll-es.dk
 • Tlf.: 40 36 15 30
 • Gerlev Engvej 12, 4200 Slagelse
 • CVR.: 30878841

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Iværksætterselskaber (IVS)
 • Interessentskaber (I/S)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Aktieselskaber (A/S)
 • Foreninger
 • Freelancere

Kunder jeg ikke kan hjælpe:

 • Kommanditselskaber (K/S)
 • Holdingselskaber
 • Fonde
 • Offentlige institutioner
 • Private

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Hele Danmark

Jeg kan ikke hjælpe kunder i:

 • Udlandet

Hvilke regnskabsydelser kan jeg hjælpe med?

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Moms (DK)
 • Moms (EU)
 • Moms (Verden ekskl. DK/EU)
 • Lønsumsafgift
 • Årsregnskab (Ikke skatteberegning/indberetning)
 • Ændring i selskab
 • Opstart af virksomhed
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Likviditetsstyring
 • Rådgivning
 • Udlejning
 • Budgetter
 • Tilskudsansøgning
 • Digitalisering

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Admind

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende