Om Lundquist Regnskab v. Eric Lundquist:

Jeg er fra 1958, har været selvstændig siden 1981. Handelsuddannet og merkonom i informatik. Har arbejdet som freelance bogholder siden 2011.

Enmandsvirksomhed med fokus på Lean, digitalisering, data struktur i bogføringen og selvfølgelig rationelle arbejdsgange, så kunden bliver betjent billigst muligt.

Enkelt, hurtigt, effektivt

Ingen synes, at det er sjovt at bruge for meget tid eller for mange penge på bogføring og løn. Derfor er det mit mål at klare din bogføring og/eller løn så enkelt, hurtigt og effektivt som muligt samtidig med at kvaliteten er høj. Når du bliver kunde hos mig, så gennemgår jeg din nuværende regnskabsproces for optimeringsmuligheder, så du kan få en digital og effektiv regnskabsproces, der sparer dig både tid og penge. Samtidig vil du også opnå et langt bedre overblik over din virksomheds økonomi, så du kan træffe bedre økonomiske beslutninger.

Lyder det relevant for dig?

– kontakt mig gerne for en gratis og uforpligtende gennemgang af dine nuværende regnskabsproces. Efter mødet vil du have fået idéer til, hvordan du kan skabe en mere enkel, hurtig og effektiv regnskabsproces for netop din virksomhed.

Kontakt mig

 • Lundquist Regnskab
 • eric@lundquist.dk
 • Tlf.: 22 25 05 48
 • Ålekistevej 64A, 3250 Gilleleje
 • CVR.: 19641430

Hvem kan jeg hjælpe?

Kunder jeg kan hjælpe:

 • Enkeltmandsvirksomheder
 • Personligt ejet mindre virksomheder (PMV)
 • Iværksætterselskaber (IVS)
 • Interessentskaber (I/S)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Aktieselskaber (A/S)

Jeg kan hjælpe kunder i:

 • Region Hovedstaden

Tager jeg fysisk ud til kunder?

 • Jeg kommer gerne til dig for at udføre regnskabsopgaven

Jeg tilbyder hjælp til:

 • Bogføring
 • Lønadministration
 • Moms (DK)
 • Moms (EU)
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Likviditetsstyring
 • Regnskabschef
 • Digitalisering

Hvilke bogføringssystemer kan jeg benytte?

Da jeg selv programmere, har jeg meget let ved at sætte mig ind i alle bogføringssystemer.

Hvilke lønsystemer kan jeg benytte?

Da jeg selv programmere, har jeg meget let ved at sætte mig ind i alle bogføringssystemer.

Svært ved at vælge en bogholder?

– Bliv kontaktet af de bogholdere, der er relevante for dig

* Det er gratis og uforpligtende